20 juni 2012

Stressad av böcker...?

Ordningen på böckerna jag ska läsa nu...
Jag har nästan börjat bli stressad av alla böcker jag vill/måste läsa, så får det ju inte va!?
Först och främst, på min lista vilka böcker som kommer bli lästa först, är recensions exen. Men det är ju oftast böcker jag vill läsa så de brukar vara bra.
Sen kommer låneböcker, jag lånar böcker från biblioteket, bokbussen och ibland skolan. Oftast lånar jag på bokbussen, då brukar det bli 3-5 böcker och ungefär en gång i månaden är jag på bibblan. På bibblan är det ju ett stort sortiment om man jämför med bokbussen så då kan jag lätt hitta 10 böcker jag vill läsa, men jag brukar stoppa mig själv lite och låna de jag vill läsa mest.
Och sen är det mina egna böcker, de hinner jag nästan aldrig läsa, men jag ska försöka läsa dem nu i sommar! För på sommaren har bokbussen semester...
Men, snart kommer jag få 7 böcker av Bonnier som jag ska läsa innan Bokmässan, för de ska några bokbloggare bokcirkla om, fast det är ju ett tag till Bokmässan men ändå... Och så ska jag på ett skrivarläger i slutet av sommaren och där skulle vi också få några böcker som vi skulle läsa innan.

Men jag vill ju inte klaga, jag älskar ju att läsa! Men jag ska inte köpa eller beställa recex förens alla "Bokmässaböckerna och "Skrivarlägerböckerna" är färdig lästa...!

10 kommentarer:

 1. Känner precis exakt som du... Har så många böcker jag vill läsa och måste läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ;/
   Jag skulle vilja få typ 2 veckor, ensam i en stuga vid havet, så jag skulle kunna läsa ut många böcker! :D

   Radera
 2. Jag har ungefär samma prioriteringsordning som du när jag väljer böcker. Och ja, det finns alltid böcker som aldrig tycks bli lästa.. :/ Lite stressande är det!

  SvaraRadera
 3. Åh, jag har också tusen böcker jag vill läsa! x)

  SvaraRadera
 4. Så är det för mig också... superstressad... :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill inte vara stressad, men man blir det iaf ;s
   Men nu försöker jag bli mindre stressad genom att bara läsa en bok i taget och lägga böckerna i en hög, i ordnigen de ska läsas... Jag tror det funkar lite bättre...

   Radera
 5. Know the feeling... Det är hopplöst, vill läsa listan bara växer och växer....

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.