21 juni 2012

Skrivarläger

Som jag skrev lite om igår så väntade jag på ett bokpaket för jag ska på ett skrivarläger i sommar. Jag var på samma skrivarläger förra sommaren och det var jättekul! Vi skrev dikter, noveller och andra skrivövningar.
Idag fick jag böckerna som vi ska läsa innan lägret och det första är Jellicoe road, som jag redan har så jag ska göra en sak med den, men jag berättar mer om det om nån dag. Den andra är Avståndet mellan. Jag vill läsa den så det var jättebra. Den är skriven av alla möjliga författare bl.a Jenny Jägerfeld, Ingrid Olsson, Katarina Kuick och Sara Bergmark Elfgren.
Det sista vi ska läsa är en novell av Ylva Karlsson. Jag tror novellen kom från "Bland tomtar och troll" och den heter Den sanna historien om Törnrosa.

6 kommentarer:

 1. Det fanns inga platser kvar på skrivarlägret :(

  SvaraRadera
 2. När och var är skrivarlägret?? Och finns det någon hemsida om det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt läger är tyvärr för sent att anmäla sig i, men det finns andra skrivarläger här: http://www.barnensbibliotek.se/Skriv/Skrivarl%C3%A4ger/tabid/1025/Default.aspx

   Radera
 3. Men till typ nästa år??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är utanför Stockholm men jag vet inte riktigt.. ;)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.