14 mars 2012

Ska jag ha fler recensioner?

Jag har inte alls många recensioner... Inte ens en i veckan...! Jag recenserar inte ens hälften av de jag läser... Tycker du jag ska ha fler? Rösta här under! :) Om du inte kan rösta kolla här

4 kommentarer:

 1. Undrar hur du gör ditt urval för vilka böcker du recenserar? Jag har en kompis som heter Caroline Engvall, hon är författare och journalist - inte minst har hon skrivit den ofattbart svåra men fantastiskt viktiga 14 år till salu. Hursomhaver, Caroline recenserar böcker i Metro, men skriver aldrig negativa recensioner, de böckerna tar hon inte ens med. Naturligtvis skriver hon konstruktivt kritiskt. Så jag är jättenyfiken Tova, hur väljer du?
  Tack för att du la upp min film, lite generad blir jag ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skriver alltid de böcker jag får som recensions ex och de böcker jag tycker är jättebra! Och någon gång ibland böcker jag tycker passar in bra just nu :) Men nu ska jag bli bättre och recensera fler ;)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.