20 mars 2012

Okej, jag erkänner

Hungerspelen har förtrollat mig...! Ända sen jag kom hem (14:00) har jag läst :) Inte suttit vid datorn eller gjort läxor... Och jag vill inte sluta än ;) För det är mindre än 100 sidor kvar fast jag har redan läst typ 200 sidor idag ;)

8 kommentarer:

 1. Jag envisas med att jag ska läsa den på engelska. När det nu blir. Funderar nästan på att se filmen först och sedan läsa... Hm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror man ska läsa boken först men jag är inte säker ;)

   Radera
 2. Visst är den otroligt bra. Jag var exakt likadan köpte den och skulle plugga dagen efter men noope kunde inte släppa boken. Jag är så avis på dig som läser den för första gången, den känslan är speciell! :D

  SvaraRadera
 3. Hej! Fin blogg!
  Om du inte redan gjort det, skulle du då kunna recensera Flugornas herre? För jag älskar verkligen boken och det skulle vara kul att se vad du tycker om den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :D Jag har inte läst Flugornas herre, men om jag gör det så kan jag lägga upp en recension :D

   Radera
 4. Ellerhur är den bäst!! Ska se filmen på bio imorrn ;) Jag läser fatta eld nu (del 2) och den är såå bra!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt inte bokat till bion än men jag ska gå! :D Och jag har lånat Fatta Eld så den ska jag också läsa snart :D

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.