13 mars 2012

När jag var liten...

När jag låg och läste En sån där vidrig bok där mamman dör, den är skriven som i poesi så den går väldigt fort att läsa, då tänkte jag på hur ofta man bläddrar. Då kom jag att tänka på när jag gick i ettan och vi hade tystläsning. Då gillade jag verkligen inte att läsa så jag tittade på bilderna, väntade och tänkte. Sen bläddrade jag när det hade gått ett tag, så att fröken trodde jag läste. 
Vi hade en stor back med böcker som man fick välja ur, och min kompis var ganska snabb på att läsa så hon hade läst många, och jag som var en tävlingsmänniska stressade ännu mer... ;) 

Den första boken jag gillade :D
Jag vet inte varför jag skrev det här på bloggen, men det visar väl att folk som inte gillar att läsa kan bli boknördar ;D

5 kommentarer:

 1. Haha, jag har gillat att läsa sedan jag var fyra och lärde mig ;D Jag var alltid den som läste "svårast" böcker, det kommer jag fortfarande ihåg...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag läser fortfarande inte "svårast" böcker tror jag... Men jag läser mest och är mest engagerad ;)

   Radera
  2. Jag läser både mest och svårast böcker tror jag... Snabbast med ;D Min klasskompis brukar säga åt mig att "visa hur snabbt jag läser" med fingret, och han tycker att jag läser alldeles för snabbt och för mycket, haha ;)

   Nu lät detta kanske kaxigt, men det var inte så det var menat, absolut inte...

   Radera
 2. Jag läste en serietidning i femårsåldern. Sedan så läste jag inte själv förrän i ettan, och det med svårighet. Nu läser jag snabbast och svårast av alla i min klass :D

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.