23 mars 2012

Frågestund - Del 1

Jag har ju tänkt att lägga upp en videoblogg där jag säger svaren i frågestunden jag hade för flera veckor sen... ;) Men det har gått lite dåligt med videon och jag har glömt att fixa det så nu skriver jag det i ett vanligt inlägg.


Vilken är din favoritbok? Det finns väldigt många bra böcker men några av mina favoriter är "Livet på en kylskåpsdörr" och "En sån där vidrig bok där mamman dör".
Vilken är din favoritförfattare? Katarina von Bredow och Christina Wahldén är väldigt bra! :)
Vilken bok önskar du att du hade skrivit? Det skulle vara väldigt kul att ha skrivit "I taket lyser stjänorna" för den blev populär och jag tycker den är väldigt bra!
Kan du lägga t en bild på när du var med i KP? Jag har redan gjort det :D Du kan kolla på det här

Var bor du? I Jönköping
Vilka består din familj av? Min mamma, pappa, lillasyster och lillebror.
Vilka är dina intressen? Läsa (såklart ;D), springa och sjunga i kör ;)
Hur gammal är du? 13 fast jag fyller 14 i maj.

Om du fick skriva en bok, vad skulle den heta, hur skulle den se ut och vad skulle den handla om? Ojj, vad svårt....! Jag vet inte vad den skulle heta eller se ut, men det skulle nog handla om en ungdomstjej ;D
Hur många böcker har du läst hittills 2012? 28 st ;D
Hur gammal var du när du lärde dig läsa? Inte så liten... Gick i ettan tror jag, fast då gillade jag inte att läsa ;)
Hur många böcker står i din bokhylla? 86 böcker men jag har högar lite överallt också ;D

Del 2 kommer snart :D2 kommentarer:

  1. Läste några av dina gamla (eller, lite gamla ;D) inlägg och kom på att vi inte bor jättelångt ifrån varandra :-) I samma landskap i alla fall!

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.