29 juni 2015

Författarintervjuer


Nu har Kultur i Väst lagt ut sitt program för Bokmässan och jag är med på tre ställen. Väldigt kul! Läs om fredagen här och lördagen här. Mina intervjuer:

Fredag 
11.40–12.00 Siri Pettersen
Norska författaren och tecknaren Siri Pettersen slog igenom med dunder och brak med första delen av fantasyeposet, Korpringarna –Odinsbarn. Nu är den andra delen här, Röta. Möt henne i ett samtal med Tova Larsson, Bokugglan.
Arr: Kultur i Väst i samarbete med B Wahlströms förlag

12.00–12.20 Staffan Cederborg
Med titlar som Det här är ingen film med lyckligt slut, och Hjärnpunka bakom sig, kommer nu Staffan Cederborg, med en ny ungdomsbok - redan hyllad -  Kickar är en spännande blandning mellan deckare och psykologiskt drama. Här i samtal med Tova Larsson, Bokugglan.
Arr: Kultur i Väst i samarbete med Opal bokförlag

Lördag
12.00–12.20 Alex Haridi
Manusförfattaren Alex Haridi har skrivit för dramaserier som Äkta människor och Blå ögon. Nu har han romandebuterat med, Huset mittemot, en driven och lyhörd utvecklingsroman och psykologisk thriller – allt i ett. Här samtalar han med Tova Larsson, Bokugglan.
Arr: Kultur i Väst i samarbete med Bonnier Carlsen.

2 kommentarer:

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.