21 maj 2015

Läser just nu:

Igår läste jag ut Allegiant av Veronica Roth och jag tyckte den var riktigt bra! Den är spännande och det är väldigt mycket som händer. Jag kunde knappt tro på allt! Jag kommer förmodligen inte göra recension på den för det finns inte mycket man kan berätta som inte spoilar de tidigare böckerna men den är väldigt bra. Nytänkande, intressant och händelserik.

Idag började jag även läsa Jag är Malala. Den är spännande och jag märker att jag inte vet så mycket om henne och hennes kultur. Egentligen borde jag läsa Populärmusik från Vittula av Mikael Niemi för ska ha läst den till 1 juni för skolan. Jag började på den också men har inte kommit in i den. Det verkar inte riktigt vara någon bok för mig... Ska försöka läsa den lite ikväll åtminstone.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.