28 mars 2015

Utgallrade böcker

Igår fick jag ett ryck och tog tag i massa saker som jag har tänkt att göra, men inte hunnit. Den största grejen var att rensa ut i min bokhylla. Jag har gjort det hyfsat nyligen men nu var jag lite hårdare mot mig själv och tänkte på vilka böcker som jag vet att jag inte kommer läsa. Eller böcker som jag har läst men inte tycker om eller vuxit ifrån. Jag har haft en hög med böcker bredvid min bokhylla sen Bokmässan ungefär och nu har den börjat se farligt hög ut. Den var till och med högre än byrån som den stod på.
Den lilla högen...
Jag började sortera ut och det blev faktiskt ganska många. Jag tror att jag ska spara några till min lillasyster, sälja några och kanske skänka resten. För det är fina böcker även om jag inte vill ha dem längre.

När jag hade sorterat ut så började jag trycka in böckerna från högen och det gick precis! Jag kan knappt få ut någon bok för de står så hoptryckta, men det var det värt. Sen hittade jag två böcker vid min säng som jag inte vet vart jag ska göra av. Får väl börja på en ny hög...

2 kommentarer:

  1. så fort jag gallrar saknar jag boken...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag glömmer bort vilka jag rensar bort ;) så förmodligen kommer jag inte sakna dem :)

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.