17 mars 2015

Fotbollsböcker

Gammal bild från när jag läste den.
Igår fick jag en kommentar med en fråga och jag svarar den i det här inlägget. Frågan var Vet du några böcker som handlar om fotboll och är roliga?

Det är svårt att veta vilken ålder läsaren är men den första boken som jag kom och tänka på är Som Zlatan fast bättre av Niclas Christoffer. Den handlar om en kille som vill bli världens bästa fotbollsspelare men han tränar tillslut så mycket att han får anorexia. Det är inte en rolig bok men den är intressant och har ett viktigt ämne. Jag tycker den passar för ungdomar över 13 år.

För yngre barn så finns Spinkis-böcker som jag läste under lågstadiet. Jag kommer inte ihåg så mycket av dem men de är populära. För unga vuxna kommer jag faktiskt inte på någon fotbollsbok... Det är Zlatans biografi i så fall, men den har inte jag läst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.