10 december 2014

Lina + rymden = Tobbe

Igår fick jag ett ovanligt fint recensions-ex av Kikkuli förlag på boken Lina + rymden = Tobbe av Gustav Lingmark. Jag vet inte så mycket vad den handlar om men så här står det på Bokus:

"Ibland känns det som en dröm när jag tänker på att jag är Linas bästa kompis. Hon är liksom den coolaste 14-åringen i hela Torslanda och jag är bara en nörd som gillar rymden." 

Så här skriver Tobbe i slutet av sommaren, men när han och Lina ses igen har mycket förändrats. Tobbe har börjat i en ny skola där han blir mobbad och Linas föräldrar ska skilja sig. Hon skippar många lektioner och har börjat umgås med Carro som är 16 och inte riktigt klok. Tobbe inser att han måste förändra sig om han ska kunna fortsätta få vara med Lina, men hur långt ska han våga gå innan han glömmer bort vem han egentligen är?

***

Möt två vanliga tonåringar. Och läs hela vägen till slutet. Sen inser du att allt som du trodde om Lina och Tobbe, inte alls stämmer. Du kommer inte kunna sluta tänka på hur allt hänger ihop förrän du läst om boken från början igen."

Jag tycker det låter spännande och så har den väldigt snyggt omslag!8 kommentarer:

 1. Åååhh! Vad avis jag blir nu! :P Jag vill också ha fina recensions-ex!! :P ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör så stor skillnad om det är fint inslaget eller bara postens paket! :D

   Radera
 2. Omslaget är verkligen vackert! Har inte heller hört talas om den!
  Förresten så har jag taggat dig i bok till film gif-tag! Så kika gärna in på min blogg för att läsa om den! :D kramizar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Jag har redan gjort den men jag går in och kollar iaf :)

   Radera
 3. Den här boken verkar ju superbra och annorlunda! Den åker direkt in på önskelistan för jul. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du gillade recensionsexet :-) Jag är så nyfiken... Vad tyckte du om boken? MVH Anna Lärk Ståhlberg, förläggare på Kikkuli Förlag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förlåt att det har tagit tid! Jag läste färdigt den för ett tag sen men glömt göra recension. Det kommer om någon dag :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.