4 november 2014

Bokinspiration

Just nu har jag verkligen inga idéer för att blogga. Ingen inspiration alls. Jag vill blogga och fortsätta för det har gett mig så mycket roligt, men nu har jag nästan funderat på att sluta, eller i alla fall ta en paus. Tror inte jag kommer göra det nu, men jag måste få lite ny inspiration. Här är ett inlägg med bokbilder.

9 kommentarer:

 1. Vad tråkigt om du kommer sluta skriva! För du är en av alla bokbloggar jag oftast besöker varje dag! Får hoppas att du hittar inspiration snart.. Kanske testa något nytt? Kom på något galet .. Eller inte, haha. Sen så kommer det / har kommit mycket bra böcker i höst .. Några finns på min blogg. Det här blev lite av en pepp-kommentar kanske? / Hannah :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag kommer få inspiration :) Tack! :)

   Radera
 2. den sista är såååååå sann tycker jag ;)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag älskar din blogg, så fortsätt att skriva!
  Inspiration kommer och går, tror jag.

  SvaraRadera
 4. Mysigt att återvinna gamla böcker.

  SvaraRadera
 5. Verkligen härligt inspirerade bilder!! :D och hoppas verkligen att du får tillbaka inspirationen så småningom, vore så trist annars!! :( Men det går verkligen upp och ner med inspiration, jag orkar inte alls med min egen blogg just nu haha ;) xD Styrkekram!!

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.