4 oktober 2014

En full bokhylla gör högar

Min bokhylla har blivit full och jag har ingen aning hur jag ska lösa det. Jag har en stor bokhylla som man ser lite av till höger på den sista bilden. Det är den som är full och sen har jag en liten pockethylla som än så länge har plats kvar.

Bokhyllan har varit full ett tag utan att jag har haft några nya böcker, men nu har jag köpt lite, fått tillbaka böcker som jag hade lånat ut, några recex och tillslut Bokmässan. Så nu är det världens hög bredvid...!Kommer sluta med att jag får köpa en till bokhylla men jag vill inte ha böcker överallt i mitt rum. En tredje bokhylla, har jag ens något liv... Kan säga att säkert en tredjedel är oläst också, vilket är ett annat problem. 

8 kommentarer:

 1. Samma med mig! Ska få en ny till hylla nya snart med ;)
  Alla mina som inte får plats i mina hyllor står i högar på golvet ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt med ny hylla, böcker tar så stor plats!

   Radera
 2. Har du också problemet att du får och köper böcker och så är inte ens hälften läst?! Äntligen en till! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja, men jag försöker att läsa gamla hyllvärmare ;)

   Radera
 3. Ett tips är att stapla en del böcker liggandes med ryggen utåt i botten på hyllan och sedan ställa böckerna som vanligt (så som du redan har) uppe på de liggande.
  Man har ju liksom alltid tomrum ovanför de stårnde böckerna, men iaf jag vill inte lägga böckerna uppe på de stående. Bättre att lägga dem under om du förstår hur jag menar. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart faktiskt! Får se om jag orkar göra det bara, göra om i hela bokhyllan ;)

   Radera
 4. JAg brukar lägga böcker som ett golv över dom stappalade böckerna när jag inte har plats

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite som Maria tipsade om, om jag fattar rätt :) Det låter smart.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.