7 september 2014

Frågestund

Jag har funderat lite på en frågestund, innan hade jag det relativt ofta men nu har jag inte haft det på flera år. Jag tror många bloggare har slutat med frågestunder, men jag tycker frågestundsinlägg är roliga och intressanta att läsa. 


Det kan vara frågor om mig, bloggen, böcker eller egentligen vad som helst. Jag svarar på frågorna i ett inlägg om några dagar.

7 kommentarer:

 1. Hmm.. nu ska vi se här! :D
  Vad är din absoluta favorit bok? Något bra bokcitat enligt dig?
  Vet du från vilken bok citatet " I'm on a rollercoaster that only goes up, my friend" kommer ifrån? ;) Måste ju testa dig lite! Kommer inte på något mer citat tyvärr :[

  Vad går du på för linje på gymnasiet? Om du går på gymnasium såklart..
  Det var lite random frågor från mig.. haha! Ha det bra.


  SvaraRadera
 2. När fyller du år? Hur länga har du haft bloggen? Vilken är din favorit genre? Varför började du blogga? Är detta din första blogg? :)

  SvaraRadera
 3. Vad följer du för TV-serie/serier? Favoritfärg? Hur ser ditt örngott ut och vad för frisyr brukar du oftast ha till vardags? xD Hahaha ;)

  SvaraRadera
 4. Vad följer du för TV-serie/serier? Favoritfärg? Hur ser ditt örngott ut och vad för frisyr brukar du oftast ha till vardags? xD Hahaha ;)

  SvaraRadera
 5. Hej jag har en fråga.
  Jag har funderat på att resa bort till kalmar eller till stockholm och praktisera där 1/2 veckor. Jag tänkte praktisera på ett förlag, men jag hitar ingen bra hemsida att söka på, jag skulle helst vilja va på ett undomsbokförlag i kalmar, men någonstans på sönder i Stockholm fungerar också...
  Men har du några tips på några bra hemsidor, eller tips på bra förlag?

  SvaraRadera
 6. Nu frågar jag väldigt sent, men undrar om du bor i jönköping eller i kalmar? :o

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.