22 juni 2014

Resor

Nu har det gått massa dagar utan uppdatering här... Man kan tro att man hinner läsa och blogga hur mycket som helst för att det är sommarlov men så blir det inte, i alla fall inte nu i början när man inte har fått in några rutiner. Men nu har jag faktiskt inte varit hemma sen i onsdag, och det var då som jag senast bloggade. Jag har varit i Falkenberg, Göteborg och Karlsborg under fyra dagar i tre olika resor. Och det är inte ens slut på resandet för jag ska till Stockholm också. Lite stressigt men kul! 

Det roligaste blir förmodligen i Stockholm. Jag ska dit på tisdag för att vara med på Cirkeln-inspelningen! Jag ska inte vara med i filmen (eller det tror jag inte i alla fall, statist hade varit kul!) utan bara titta. De hade en tävling på Cirkeln-filmens facebooksida där priset var att följa med en dag på inspelningen.Jag tävlade faktiskt aldrig men istället fick jag ett mejl med förfrågan om jag vill följa med. Väldigt roligt! Jag vet inte så mycket om det än, men så här står det på Facebooksidan "Vill du besöka inspelningen av Cirkeln den 24 juni? Vi bjuder in tre vinnare att komma till produktionen och bli guidade av författarna till böckerna, Sara och Mats. Det blir en heldag där vinnarna får träffa både de utvalda och produktionsteamet och se hur en filminspelning går till."
De Utvalda.
Bild från Cirkelns Facebooksida.

4 kommentarer:

 1. Vad kul, hoppas att inspelningen blir spännande

  SvaraRadera
 2. Jag känner en kille som är statist i Cirkeln. Han tyckte det var väldigt kul. Hoppas att det blir en bra film. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Jag såg flera statister igår och jag tyckte det verkade ganska segt, de får vänta så mycket ;)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.