30 maj 2014

Nya reaböcker

Idag är det Jönköpings marknad och jag var där på förmiddagen. Jag var egentligen inte där för att köpa något men utanför Akademibokhandeln hade de pocket för 25 kr/styck och engelska pocket för 40 kr och där hittade jag flera stycken böcker som jag vill läsa. De jag köpte:


 • Antiloper av Ester Roxberg - Jag har länge velat läsa något av Roxberg, speciellt efter att jag lyssnade på en intervju med henne. Detta är en hennes debut som kom ut 2011.
 • Inbox (1) av Daniel Glattauer - Jag trodde detta var en ungdomsbok, när jag såg omslaget, men det är en vuxenbok märkte jag när jag läste på baksidan. Jag tror jag har hört om den någon gång för jag kände igen handlingen och den verkar intressant. Hela boken är uppbyggd av en mejldialog.
 • En liten smula underbar av Dawn French - En ganska känd vuxenbok som låter rolig efter att ha läst  på baksidan.
 • Wedding night av Sophie Kinsella - Den köpte jag mest för att den är på engelska och för att det var den enda ungdomsboken. Jag har inte läst något av Sophie Kinsella men jag har en annan bok av henne hemma som också verkar bra. 

2 kommentarer:

 1. Sophie Kinsella skriver inte ungdomsböcker. :) Jag håller på att läsa samma boken på svenska just nu och det verkar att vara inte så bra som hennes tidigare böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jasså, jag var säker på att shopholic-serien var ungdomsböcker. Synd att du inte tyckte den var lika bra.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.