20 maj 2014

Intervju med Ester och Ann-Christine Roxberg


I fredags lyssnade jag på intervju med Ester Roxberg och hennes pappa Ann-Christine Roxberg. Det utgick från Esters bok Min pappa Ann-Christine och det pratades om deras liv nu och innan. Ann-Christine hette innan Åke och var präst i en liten stad i Småland. För bara några år sen kom hon ut som transsexuell, när hon var i 60-års-åldern. Ester Roxberg är författare och har innan skrivit de två ungdomsböckerna Antiloper och Fågelhuset. 

Intervjun var jätteintressant och vi skrattade flera gånger för att Ann-Christine var rolig. Jag blev ännu mer intresserad av att läsa boken.

2 kommentarer:

  1. Va roligt! :)
    Har du läst Tintins äventyr- enhörningens hemlighet? Det finns en film om det, nu börjar jag läsa boken. :) Verkar rätt så bra, mera detaljer, en dom berättas i filmen. Jag gillar både boken och filmen.
    http://finlandsgullet.wordpress.com/

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.