10 maj 2014

Bokiga födelsedagspresenter

Första numret av
Fyrahundrafemtio.
Igår fyllde jag faktiskt år. 16 år. För att göra detta till ett lite bokigt inlägg så kan jag berätta vad jag fick för presenter som var bokrelaterade. Jag fick ingen bok, vilket är bra för att jag har så många andra böcker att läsa.

Jag fick en prenumeration på den nya boktidningen Fyrahundrafemtio. Det har bara kommit ut ett nummer än så länge, men jag tycker det verkar vara en bra tidskrift. Jag valde en kort prenumeration att börja med, bara tre nummer.

Jag fick också boendet till Bokmässan i höst. Jag var med och valde boende men får det betalat. Jag ska vara där på fredagen och lördagen och om jag får något under mässan som jag måste på, så kanske jag byter, eller lägger till, dagar.

10 kommentarer:

 1. Har också börjat planera för årets bokmässa nu, ska bli himla kul! :)

  SvaraRadera
 2. Hej, hej, tänkte bara säga att du borde ändra i rutan där det står att du snart är 16 år, för nu är du ju det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det, jag ska göra om hela designen snart, så jag gör det då.

   Radera
  2. Oj, sorry, här kommer jag och skriver att du borde ändra saker på bloggen, men så glömmer jag det viktigaste: Grattis i efterskott! ;)
   Ps. Jag gillar verkligen din blogg! Ds.

   Radera
 3. Grattis i efterskott :)

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.