14 april 2014

TBR-lista

TBR står för To be read, alltså Ska läsa-lista. Just nu har jag en hel hög med böcker som jag måste eller vill läsa:
  1. Nu äter vi av Jenny Damberg - Det är en faktabok om mat, helt enkelt. Det är Booked som har den som en av sina böcker just nu och jag har fått läsa den. Det kommer recension på den om några dagar.
  2. Rör mig inte av Tahereh Mafi - Den serien har blivit ganska populär men jag har aldrig varit intresserad av den men nu ska vi prata om den i min bokcirkel, så jag ska läsa den. Jag tror den kan vara bra trots att jag inte har tänkt läsa den. 
  3. The sisterhood of the traveling pants av Ann Brashares - Denna boken, och del 1 lånade jag på skolbiblioteket innan förra sommarlovet. Jag läste ettan under sommaren men denna har legat hemma utan att ha blivit läst. Jag gillade del 1 och jag vill läsa den för att öva min engelska så jag började på den för ett tag sen, men tog en paus. Efter de böckerna som är över i listan så ska jag läsa klart denna, måste ha läst klart den innan sommarlovet, för då slutar jag den skolan jag går i nu. 
  4. Är du dum på riktigt? av Boel Werner - Jag ska läsa den för att jag ska göra en intervju med Boel Werner som ska läggas ut på Opals hemsida och här på bloggen.
  5. Harry Potter och Halvblodsprinsen av J.K. Rowling - Denna skulle jag vilja att den låg först på listan men den har jag inget datum som den måste vara färdigläst på så den får vänta lite.
  6. Erebos och Saeculum av Ursula Poznanski - De här måste jag läsa innan Bokmässan i höst till min intervju med Ursula Poznanski där, men de kan vänta så jag kommer ihåg vad de handlar om till dess. 
Väldigt blandade sorters böcker som jag ska läsa.

2 kommentarer:

  1. Shatter Me/Rör mig inte verkar jättebra! Har precis beställt den :)

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.