22 mars 2014

Nya, begagnade böcker

Skolbiblioteket på min skola hade för ett tag sen utgallring på gamla böcker. De har haft det några gånger under åren som jag har gått där men jag har aldrig hittat några böcker som jag var intresserad av. Denna gången hittade jag däremot två stycken. De kanske inte är de nyaste eller på toppen av min vill-läsa-lista men jag tror de kan vara bra.

Dansa på min grav av Aidan Chambers - Den har kommit som nyutgåva för ett tag sen och jag tyckte då den lät bra. Den jag hittade är tryckt -89, så sidorna är ganska gula. Jag läste Chambers bok Det här är allt för någon sommar sen, men den var så tjock att jag aldrig läste ut den. Jag tror den är på 1000 sidor ungefär.

Den andra jag tog var Mitt liv som Ulf av Ulf Stark. Ulf Stark har skrivit många, mer eller mindre, kända barnböcker men detta är en självbiografi. Jag har aldrig hört talats om den men den är ganska kort och de självbiografier som jag har läst har varit väldigt bra.

2 kommentarer:

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.