4 januari 2014

Ny design

Nu har jag äntligen ny design på bloggen. Om du inte ser den nya så klicka på F5. Den är inte riktigt färdig för jag ska göra en ny Om mig-bild som jag brukar ha på sidan av bloggen och lite annat smått. Jag är nöjd med designen med typsnitt och sånt men inte så nöjd med headern, bilden som är längst upp.

Gamla

Nya

8 kommentarer:

 1. Vilket program eller nåt använder du för att få bilderna sådär att bakgrunden är samma som alla annanstans? Sådär att headern inte är en hel, skild bild, utan att det bara är lösa bilder med genomskinlig bakgrund. Du är så sjukt duktig på det här, jag vill också lära mig! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag redigerar i Gimp, som är som Photoshop fast gratis. Det finns klipp på Youtube där man kan lära sig. Jag har tittat lite på Gimpskolan på Johannabloggar.se.

   Det är svårt att förklara men bilden måste vara sparad i PNG-fil.

   Radera
 2. Du är sjukt duktig på att göra designer! Din nya bloggdesign är superfin!
  Du var den som fick mig att börja bokblogga, jag älskar att läsa precis som du och många andra bokbloggare. Jag var på bokmässan och hade hoppats att få se dig, men jag såg dig inte. Däremot så såg jag på ett kort som du lade upp att jag stod typ bredvid dig ;)

  SvaraRadera
 3. Jag älskar din nya design. ) Superfin är den! ^_^
  http://finlandsgullet.wordpress.com/

  SvaraRadera
 4. Åh! Superfin design!
  Du är så duktig på det där :D

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.