8 januari 2014

Day 14 – Favorite book of your favorite writer

Day 13-rubriken var Your favorite writer och då valde jag David Levithan, John Green, Ingrid Olsson, Sonya Sones, Sarah Dessen, Lisa Bjärbo, Christina Wahldén, Suzanne Collins och J.K. Rowling. Jag väljer den bästa av deras böcker och skriver om de.

Jag, En är min favorit av David Levtithans böcker. Den är unik och jag har tänkt på den mycket efter att jag läste den. Jag började läsa Ibland bara måste man för några år sen, men jag gillade inte den alls.

John Greens bästa bok är Förr eller senare exploderar jag enligt mig. Jag har inte läst alla hans än men av de jag har läst.

Ingrid Olssons bok Ett litet hål i mörkret gillade jag jättemycket när jag läste den. Också Önska bort, önska nytt!

En sån där vidrig bok där mamman dör är Sonya Sones bästa. Rolig, fin men väldigt kort.

Jag tycker alla Sarahs Dessens böcker är väldigt lika och svåra att skilja men Mycket mer än så som var den första jag läste gillade jag.

Allt jag säger är sant är helt klart Lisa Bjärbos bästa! Den är väldigt rolig och har en intressant huvudperson.

Christina Wahldén har jag många favoriter hos... Det började med att jag läste Klaras hemlighet någon gång på mellanstadiet och sen har jag läst flera som är bra. Bland annat Ingen du känner, Fallen flicka och För bra för att dö.

Av Suzanne Collin har jag bara läst The hunger games och jag tycker första boken är bäst. Och J.K. Rowling så tycker jag också första Harry Potter-boken är bäst.

2 kommentarer:

  1. Hejsan du har blivit taggad, antar du utmaningen att svara på 35 frågor om böcker från 2013.
    PS: Snygg design! =)

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.