8 december 2013

Mina 10 000 sidor-mål

Sen 2007 har jag skrivit upp böckerna jag har läst och har haft mål. Det började med att jag skulle läsa 100 böcker som jag har skrivit om här och efter det så var målet 10 000 sidor. Och det ska jag skriva om nu.

Det tog från juni 2008 till februari 2009 att läsa 10 000 sidor för mig. Det behövdes 80 böcker för att läsa ungefär 11 000 sidor. Jag läste 11 000 för att skriva färdigt pappret som jag då skrev alla böcker på.

Det var under den här tiden som jag startade bloggen. Fast när jag tänker efter så går inte det ihop för jag har alltid trott att jag startade bloggen 3 mars 2009 (det första inlägget är då) men jag har bloggadressen på ett papper som jag skrev en månad innan det (enligt datumet)...

Jag hade skickat flera författarbrev då till Petter Lidbeck, Kerstin Gavander, Rose Lagercrantz, Elsie Petrén, Laura Trenter (svarade aldrig), Kerstin Lundberg Hahn, Pernilla Gesén, Christina Alvner och Martin Widmark. Det var dem författarna som jag läste det mesta av och gillade mycket.

När jag var färdig med detta målet började jag läsa 100 böcker för andra gången.Pappret som jag skrev på efter att ha klarat ett mål som gör att jag kommer ihåg allt det här.

2 kommentarer:

  1. Häftigt att ha sådana målsättningar som 10-åring! Vilken drivkraft! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade nog bättre drivkraft då än jag har nu, men det är kul att hitta sånt här gammalt.

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.