11 november 2013

Book Haul

Jag har fått tag på lite nya böcker på senaste tiden. Dels har jag köpt två e-böcker och så var jag på biblioteket, och alla böckerna är sådana som jag vill läsa jättemycket!

 • Brott på nätet av Christina Wahldén - En av Christinas lättlästa böcker, den är på bara 52 sidor och bokstäverna är väldigt stora. Denna boken har jag inte velat läsa egentligen, men jag gillar hennes böcker mycket och denna läste jag ut på 10 minuter.
 • Francesca av Melina Marchetta - Äntligen har jag fått tag på denna! Den verkar väldigt bra och bara omslaget gör att jag vill ha den (tyvärr lånade jag den...).
 • Smaragdgrön av Kerstin Gier - Den avslutande boken i trilogin och en kompis sa att det var den bästa i serien.
 • Harry Potter och fenixorden av J.K. Rowling - Jag har inte läst denna än, och det måste jag göra! Jag tror detta är den tjockaste boken som jag har läst (eller ska, snarare), exakt 1000 sidor.
 • Semlan och Gordon: Meningen med ett (mitt) liv av Moni Nilsson - Ett recex till en recension som jag ska skriva till JönköpingsPosten. 
 • Låt vargarna komma av Carol Rifka Brunt - En annan bok som jag är hypad i bloggvärlden som är har varit intresserad av länge.
 • Kleopatras trädgård av Martin Widmark - En ny bok i serien om Larissa och David som jag läste om för flera år sedan, då var jag för liten för den men jag gillade dem ändå så jag ska pröva dem nu.

De två senaste är e-böcker och de översta låneböcker. Jag har förresten tänkt på en sak med e-böcker: Jag har en iPhone 3gs där jag läser mina e-böcker på apparna Bluefire och E2GO. Nu ska jag köpa en ny telefon strax, förmodligen en annan iPhone. Kan jag då kunna flytta över e-böckerna eller måste jag "slänga dem"?

2 kommentarer:

 1. Har du läst de tidigare delarna i Semlan & Gordon? Älskar den serien sjukt mycket!! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst de första för något år sedan så det ska bli kul att få ett avslut.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.