7 oktober 2013

Intervju i Barnbokskatalogen

I början av sommarlovet så kom Katarina från Bokjuryn/Barnbokskatalogen/Barnens bibliotek (det är olika projekt men väldigt mycket samarbeten emellan) hem till mig. Hon intervjuade mig till Barnbokskatalogen som släpptes nu på Bokmässan. 

Barnbokskatalogen är en tidning som kommer ut varje år med de barn- och ungdomsböcker som har kommit ut under året. Man kan läsa den för att få boktips eller anteckna vad man tycker om dem man har läst, så man kommer ihåg tills man kan rösta i Bokjuryn. Nästan alla bibliotek och många skolor har den och som man får ta gratis. 

Jag har använt den i flera år och det är jättekul att få vara med i den! Den trycks i 400 000 ex! Här kan man läsa på datorn eller annars så kan du gå till ditt bibliotek och hämta den!


9 kommentarer:

 1. Wow, häftigt! Du är ju mediakändis nu!

  Om du skulle jämföra årets med fjolårets mässa, vilken var bäst?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, megakändis vet jag inte... ;) Men det är kul!

   Detta året var väldigt kul för att jag fick göra så mycket, men förra året var kul för att det var första gången och jag bara kunde slappna av hela tiden... Så jag vet faktiskt inte.

   Radera
 2. Hej Bokugglan! Jag har en blogg nu! Bokbjörnen

  SvaraRadera
 3. KOM OCH TITTA PÅ DEN!!!!

  SvaraRadera
 4. Åh vad roligt att du är med i katalogen. :)
  http://cirkusgangetsanjoe.wordpress.com/

  SvaraRadera
 5. Åh va kul! :D Grattis!
  http://finlandsgullet.wordpress.com/

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.