12 september 2013

"Ulven"

Min bloggambassadörskompis Helen har skrivit en bok som nu har kommit till ut, till Adlibris, Bokus och CDON. Det är en ungdomsbok om en kille som jag tror kan vara lite skräck. Jag har inte läst den men det här är beskrivningen:

Erik Carling har aldrig någonsin brytt sig om någon annan levande varelse än sig själv. Förrän han träffar Angelica. Men deras förhållande spricker och Erik vill hämnas. Hämnas rejält. INGEN beter sig så mot Erik Carling!
I staden härjar en serievåldtäktsman och mördare som media döper till Ulven. Ulvens offer är precis samma typ av flickor som Angelica, unga, söta... Kanske kan Erik hämnas... och skylla allt på Ulven?

Jag tycker den låter ganska intressant!

4 kommentarer:

 1. AWESOME! Vill läsa :D

  SvaraRadera
 2. För inte så länge sedan läste jag en fantastisk bok!! How to exterminate stupidity heter den. Den påpekar den officiella pessimismens logiska självmotsägelser, räknar upp moderna upptäckter, och bevisar faktiskt att det finns hopp, både om att bli smart och stoppa miljöförstöringen, och om att programmera om sin egen kropp för att anpassa sig till den miljöförstöring som ändå skett innan den stoppas. Det är helt enkelt en sådan jättebra vetenskaplig optimistisk bok som kan få folk att omedelbart sluta försöka ta livet av sig och istället glatt börja fira de vetenskapliga framstegen! Dessutom kostar den bara 149 kronor att beställa från http://litenupplaga.se/1198 och enligt rykten på Pure science Wiki kommer den att säljas ännu billigare på Bokmässan i Göteborg 26 till 29 September, där det dessutom sägs gå att få boken signerad av författaren efter hans tal 14.15 till 14.25 på lördag 28 september!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej hej!

   Det är många bokbloggare som har diskuterat att du är författaren som bara ändrar namn, eftersom det kommer nästan identiska kommentarer om denna boken. Jag vet t.o.m. en som har berättat för förlaget och flera som markerar som spam. Och jag tror inte fler kommer köpa boken av spamkommentarer.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.