26 september 2013

Bokmässan 2013: Onsdag & Torsdag

Onsdag
Efter jag hade kommit hem från skolan åkte jag till Göteborg och checkade in där jag ska bo. Jag gjorde mig i ordning och sen gick jag till Pressnatta. Om jag ska vara helt ärlig vet jag inte riktigt vad det var, men matbuffé och underhållning. Det var Thomas Di Leva och Pugh Rogefeldt som uppträdde. Jag träffade några av de andra ambassadörerna: Josefin, Ulrica, Ingerun, Mattias och Markus, och en av förra årets bloggambassadörer Med näsan i en bok och det var med dem jag åt.

Torsdag
Jag var vid mässan ungefär när det öppnade och kollade upp vårat ambassadörrum. Det hade kommit några av böckerna vi ska ha till våra mingel som jag sorterade lite. Sen gick jag med Ulrica, Anna Lena och Ingerun och hämtade ännu fler böcker i olika montrar. Det var lite kul när vi kom till Alfabeta för där var det ingen låda med böcker utan vi fick ta av dem som de skulle sälja. 

En som jobbade i montern: - Okej, vad ska ni ha dem till då?
Ingerun: - Vi har några bloggmingel och då sponsrar ni till goodie bagen. 
Han: - Jaha, vad heter din blogg?
Ingerun: - Boktjuven
Han: ...


Jag lyssnade av en slump på Katarina von Bredow för att förbereda mig inför intervjun imorgon och lyssnade sen på en kort intervju med Ingrid Olsson. 

Sen träffade jag Hanna från Semic för att få två till böcker och vi åt sen lunch. Sen gick jag vid montrarna och lyssnade på presentationen av den nya läsambassadören och det blev Johanna Lindbäck. Jag tror det blir bra och det var kul nu när jag ska intervjua henne på lördag.  

Fortsättningen av torsdagen kommer imorgon.

2 kommentarer:

  1. Ja, haha. Det var himla snällt av honom att ge böckerna till en boktjuv!! :)

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.