14 juli 2013

Ungdomsbokbloggsträff på Bokmässan 2013!

Nu kan man anmäla sig till ungdomsbokbloggsträffen under Bokmässan 2013! Jag håller i den och under träffen kommer också Boktjuven hjälpa till. Jag tror det kommer bli jättekul!

Det är först till kvarn, och några har redan anmält sig, så skynda på om du vill vara med. Det finns en Facebookgrupp med ungdomsbokbloggare och den gruppen har haft några timmars förtur, men det finns fortfarande platser! All information finns på bilden eller mejla om det är några frågor (högerklicka och tryck "Öppna i ny flik" ifall bilden är liten).


2 kommentarer:

 1. Så kul! men har aldrig varit på en bokmässa ( det kommer inga i västervik). Vad gör man på dom?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns inte många Bokmässor, det är nästan bara den i Göteborg i Sverige. Och den är varje år och väldigt många kommer dit!

   Det är massor av montrar, som förlagen har, med scener och böcker. Sen finns det också seminarier, som är som en större scen med föreläsningar som kostar extra att gå på.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.