10 juli 2013

Intervjuer på Bokmässan

Jag har redan visat vilka seminarier jag ska gå på, på Bokmässan (fast det har ändrats, och det kommer det nog göra fler gånger, så jag visar det när det närmar sig). Jag har också fått äran att få göra några intervjuer.På torsdagen så ska jag intervjua Jenny Jägerfeld (Här ligger jag och blöder och aktuell med Jag är ju så jävla easy going i höst) klockan 14:00 och Christin Ljungqvist (Kaninhjärta och Fågelbarn) 14:30. Båda intervjuerna är för Barnens bibliotek. Jag ska skriva egna frågor och jag har inte börjat än, så om du undrar något om dem så kontakta mig så kanske jag tar med den frågan.

När jag träffade Katarina förra året.
På fredagen ska jag, Elin och Hanna (från Tonårsboken) intervjua Katarina von Bredow (Syskonkärlek, Som jag vill vara och Flyga högt). Såhär kommer det stå i monterprogrammet:

"Fredag 11.00-11.30 Värsta boken - inspirerande läsning för unga 
Bloggarna Tonårsboken och Bokugglan intervjuar författaren Katarina von Bredow och så blir det boksläpp - gratis pocketböcker till unga mellan 13-25!
Medverkande : Hanna Törnquist, Elin Schönfelder, Tova Larsson
Arr: Värsta Boken i samarbete med Kultur i Väst"


På lördagen ska jag hålla i en ungdombokbloggsträff eftersom jag är bloggambassadör för mässan. Jag håller på att planera för fullt, och ska försöka få ut informationen så snart som möjligt.

4 kommentarer:

 1. Vill du ha hjälp med bokbloggarträffsplanering vet jag att Anna på Sagan om sagorna var sugen på att ordna det igen. Kolla med henne! Hon har ju lite "erfarenhet", och har du frågor har jag det också. Hinner dock inte hjälpa till så mycket som förra året...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har kommit ganska långt nu, och allt är nästan fixat, det ska bara bli spikat allting :) Men jag har tagit hjälp av mejlen ni skickade förra året och så :)

   Radera
 2. Kul! Jag skulle också vilja intervjua någon författare!
  Ville väldigt gärna vara med på ungdomsbokbloggträffen förra året, men då var jag bara där på torsdagen och fredagen (av någon konstig andledning). Så nu i år hoppas jag på att jag kan åka på lördagen!

  Hoppas vi ses där iså fall!

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.