24 juli 2013

Frågor om Bokmässan?

Snart är det två månader kvar till Bokmässan, min andra Bokmässa, som jag också är en av bloggambassadörerna för. Förra året, när jag skulle till Bokmässan första gången visste jag inte riktigt hur allt fungerade. Men det var många bokbloggare som gav "bokmässetips" som jag noggrant läste. Och nu när jag har skrivit om Bokmässan under året har jag fått lite frågor.

Därför tänkte jag göra en frågestund om Bokmässan. Fråga om priser, vad man gör, när det är eller vad som helst. Jag gör ett frågor-och-svar-inlägg eller en text med svaren om några dagar.

4 kommentarer:

 1. Min fråga kanske inte är den största, men när kommer man kunna se vilka monter- och scenprogram som kommer finnas i år på hemsidan? Än så länge kan jag bara se seminrierna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag svarar på det i inlägget :)

   Radera
 2. Tack igen för att du ville delta i min tippsrunda, men tyvärr hann jag inte klart i tid pga semester (varför var jag tvungen att starta bloggen i juli?! ;) Därför sparar jag ideén till ett annat tillfälle, och då kommer du vara en av de första att få veta det. Ses! :D

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.