25 maj 2013

Barnens bokklubb

Fråga från Grävling:
Vet du om det finns någon bra bokklubb med ungdomsböcker? Sådan där när man får en bok i månaden om man inte avbeställer den?

Svar:
Jag har Barnens bokklubb, och har använt det i fem år. Det kostar bara portot första gången, tror jag, och sen får man tidningen 14 gånger per år. I början får man också några premier och sen betalar man bara för böckerna man köper. I varje nummer är det en huvudbok som man får automatiskt om man inte avbeställer den. Det är olika tidningar för olika åldrar.

Sen vet jag Girl:It också men det har jag aldrig provat, och där är det inte bara böcker.

8 kommentarer:

 1. Hej Tova, skulle du vilja göra ett länkbyte med mig?

  Kommentera på min blogg om du vill eller ej!
  http://bokcirkelnn.blogspot.se/
  //Steffi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej hej!

   Jag gör tyvärr inte länkbyten längre.

   Radera
 2. Jag har varit medlem i Girl:it. Man får 2 böcker och några andra saker. Böckerna är runt 100-200 sidor ungefär. Sen om man gillar hästböcker finns det Pollux där man också får 2 böcker och några andra saker.
  Kan man avbeställa från Barnens bokklubb ifall man inte vill ha tidningen (eller är det tidning?) någon gång och vad kostar det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej :) Ja, man får en tidning, ganska tunn, med boktips och reportage. Den får man gratis. Jag tror det bara kostar 29 kr i porto första gången och sen är den gratis för alltid :D Men böckerna kostar, men man behöver inte köpa.

   Radera
 3. Jag gillar bäst Barnens bokklubb då där finns alla "vanliga" böcker... I typ Girl:It så har de ju bara böcker som är speciellt för Girl:It :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också Barnens bokklubb och då tror jag inte Girl:It är något för mig, om det bara är böcker från dem....

   Radera
 4. Så man får böcker hemskickade, och om man inte vill ha dem böckerna måste man skicka dem tillbaka och betala portot som är 39 kr?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, huvudboken avbeställer man på hemsidan om man inte vill ha den. Och resten av böckerna måste man beställa själv.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.