8 april 2013

Första dagen

Idag var min första dag som praktikant på Gilla böcker. Det var väldigt kul och det var nästan precis som jag hade tänkt!

Först var det ett "Måndagsmöte" om vad som kommer hända denna och de kommande veckorna, både vad som behöver göras och vad som händer just nu.

Sen fick jag läsa ett manus av en debutant som jag ska presentera i morgon om vad jag tycker om den. Om jag tycker fler ska läsa den eller om boken inte ska publiceras. Jag får inte säga vad den handlar om eller författaren, men jag tycker i alla fall att den är ganska bra än så länge.

Jag känner redan att jag har lärt mig grejer och det är bara första dagen!

Jag kommer skriva en "veckorapport" på fredag om varje dag men resten av inläggen kommer vara "vanliga".

6 kommentarer:

 1. Tillåt mig att informera dig om att ni nu officiellt är nominerad till Liebster Blog Award av ingen mindre än PUNKTEBBA! ;)

  http://punktebba.blogspot.se/2013/04/liebster-blog-award.html

  SvaraRadera
 2. Låter jätteroligt att ha praktik på ett bokförlag. Det skulle jag också vilja.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är faktiskt jättekul! :D

   Radera
 3. Gud vad spännande att vara med "bakom kulisserna" sådär. Hur många är det som jobbar på det bokförlaget? Ha det bra, Emma
  Ps. Kolla gärna min nystartade bokblogg som behöver litw hjälp på traven: emmaboken.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är två stycken som jobbar där "alltid" men just nu är det fyra stycken, jag och en praktikant.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.