27 april 2013

Citat från "Underbara helvete"

Kalla Kulor förlag har ett projekt med några bokbloggare med boken Underbara helvete av Jamie McGuire. Vi kallas för Street team men jag har faktiskt ingen aning om vem som är mer än mig.

Varje vecka får vi något uppdrag att göra och veckans är att skriva ett citat från boken på sin blogg, Twitter eller Facebook.

Jag har läst ungefär hälften av boken och hittade ett citat ganska nyligen. Jag tänker inte så mycket på citat eller skriver upp som vissa gör men detta stycket tyckte jag var lite kul.

Sidan 171-172
"Shepleys säng knarrade och sedan stampade hans fötter i golvet. Hans dörr flög upp och han kisade mot ljuset. "I helvete heller, Trav, aldrig att du drar hem nån skit! Du är kär i Ab..." - blicken skärptes och misstaget registrerades - "...by. Hej, Abby."

8 kommentarer:

 1. Haha jag gillade också det här citatet, det visade en stor del av Shepleys personlighet tycker jag. Och hur han funkade som kompis!

  SvaraRadera
 2. Ser väldigt mycket fram emot att läsa boken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gillar den mycket mer än jag förväntade mig :D

   Radera
 3. Jag är med!

  Tyckte faktiskt om det där citatet jag med, min favorit också!

  SvaraRadera
 4. I found your site on http://bokugglan.blogspot.

  com/ and I'm very glad I have. I feel as though you're reading my mind right now.
  You come across as knowing so much concerning this,
  as if you published the book on it or something like that.
  While I think some extra media like some pics or a couple of videos, this will be a fantastic resource.
  I will certainly return.

  My website; dedicated virtual

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.