24 februari 2013

Lättlästa engelska böcker

Jag fick en kommentar för ett tag sen om att hon ville ha tips på lättlästa engelska böcker och här ger jag några som jag har läst och gillade. Jag har inte läst så många engelska böcker, och alla är ganska okända men de funkar att lära sig med.
 • Lucky av S.P. Gates - Denna var den andra hela boken jag läste på engelska och det var i slutet av 2010 när jag var 12 år. Jag var inte bra på engelska då men jag fattade delar av den. Jag kommer faktiskt ihåg det jag fattade väldigt mycket. Det var några killar som hittar en fågel och gör den tam.
 • Man eater av S.P. Gates - Jag visste faktiskt inte att jag hade läst två böcker av S.P. Gates men detta är en till som jag gillade. Den handlar om en krokodil som har kommit lös i en stad i USA.
 • Dumped av Dee Philips - Väldigt lättläst med ungefär två meningar per sida som man kan läsa som absolut första bok. Titeln beskriver boken...
 • The Cave av David Gatward - Några ungdomar på ett läger går i en gruva och huvudpersonen har klaustrofobi men vågar inte berätta det. När de är i gruvan tappar de bort resten av gruppen och får försöka hitta ut själva...
 • Worse than boys av Catherine MacPhail - Boken är på 300 sidor, så den är inte så lättläst men när jag väl kom in i boken så tyckte jag den flöt på väldigt bra. Min recension.

3 kommentarer:

 1. Sugen på att vinna dina drömshorts? Just nu har du chansen att vinna valfria egendesignade shorts (liknande runwaydreamz) på min blogg! Reglerna är väldigt enkla så varför tveka? Tävlingen hittar du här: http://missbuttercup.blogg.se/2013/february/tavling-vinn-dina-dromshorts.html#comment
  Fråga gärna en fråga i min frågestund när du ändå är igång :) Ju mer visat intresse desto större chans att vinna :)

  Ursäkta om du inte gillar reklam!

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! :D

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.