22 november 2012

"Från blogg till business"

av Tyra Sjöstedt
Förlag: Lind & CO (Tack för boken!)
Sidor: 107 sidor
Ålder: 14+

Handling: Detta är Tyras, bloggaren och designern, bok där hon skriver om sitt liv och om att vara bloggare. Hon skriver om sin barndom, sina vänner och om hästar, men också om hur man tjänar pengar på sin blogg, hur det är att ha en webbshop och om sina företag. 

Omdöme: Jag tycker den är väldigt bra! Hon skrev väldigt personligt och jag fick veta att hon har gjort abort, varit utbränd och att hennes bästa vän blev mördad. Sen fick jag veta massa roliga saker om henne också. Boken var väldigt fin gjord och det var fina bilder från hennes liv. 
I slutet av boken var det "Tack till..." och där hade hon gjort ett tack för varje bokstav. Det var roligt och hon hade skrivit om personerna hon tackar, inte bara namnet som det är i många andra böcker.

Betyg:

4 kommentarer:

 1. Jag har inte hört talas om Tyra Sjöstedt förut. Får ta och kolla upp henne nu, bara för det ;)

  SvaraRadera
 2. Denna var jag lite tveksam till när vi fick in den på Bokia men vem vet kanske till och med jag kan gilla den trots jag inte är så glad för henne direkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har knappt vetat något om henne innan, men jag tycker det var intressant att läsa :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.