6 september 2012

Två unga författare

Jag har hittat två unga författare som var 14 år när boken gavs ut. Det är Jennifer Vidovic som har skrivit en novellsamling som heter 13 liv. Jag läste den förra året och jag gillar den mycket. Den är väldigt sorglig men bra. Den kom ut 2010 och då var Jennifer 14 år.

Den andra författaren är Emma Krewald som skrivit Wampville. Det är en ganska tjock bok om vampyrer. Jag har inte läst den men den verkar bra. Emma föddes i Danmark men bor i Sverige. Hon är född 1996 så hon blir 16 i år, men hon var 14 när den gavs ut.

Jag hittade ett bra klipp med lite mer info
14-%C3%A5ring%20ger%20ut%20vampyrbokOm ni inte kan se det så är det en länk här

13 kommentarer:

 1. Påminde lite om Twilight, eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte jag har inte läst den, bara hört talats om den..

   Radera
 2. Vad sugen man blev på att läsa Wampiville nu!

  SvaraRadera
 3. Kul! En väldigt okänd bok som finns heter Ilja. Författaren kommer från en by jättenära min. Kolla gärna in den boken, jag tyckte att den var jättebra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, har aldrig hört något om den...

   Radera
 4. Mycket intressant! Jag hade aldrig hört talas om Emma Krewald förr. Jag överväger nu om jag kanske ska ta och läsa hennes bok. Jag har en tendens att inspireras mer av unga författare ^^ Tack för tipset!

  SvaraRadera
 5. Åh vad bra att du skrev om Wampville :) hörde talas om den på nyheterna för ett bra tag sen, men hade glömt bort vad både den och författaren hette :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra att jag kunde hjälpa till! :D

   Radera
 6. Häftigt! Folk brukar säga att jag är ung som ska ge ut min första bok nu som 18åring men det här var väldigt imponerande :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och jag tycker också du är ung som ska ge ut en bok ;)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.