14 september 2012

10 000 sidor

Bild från i somras... 
Som jag har skrivit om för länge sen så har jag mål för mig själv när jag läser. Jag brukar variera mig med tre olika sorters mål. Det jag har haft nu är läsa 10 000 sidor. Denna gången tog det 5 månader ungefär. Det var tredje gången jag läste 10 00 sidor, och jag märker att jag börjar läsa mycket tjockare böcker! Innan var det ungefär 70 böcker/10 000 sidor men denna gången var det bara 39 böcker!

Nu är mitt mål att läsa så många böcker jag hinner på ett år. Det kommer bli andra gången jag gör det, så jag har inte så många "rekord" att försöka slå.

Det sista målet jag varierar med är att läsa 100 böcker på så kort tid som möjligt. Det gjorde jag i vintras/våras så det dröjer ett tag tills jag gör det igen.

7 kommentarer:

 1. Du är verkligen en "hejare" på att läsa. Det är härligt att se, hoppas du sprider din entusiasm vidare till många som ännu inte funnit vilken källa till glädje som finns i böckernas värld:)

  SvaraRadera
 2. Jag hade som mål förra året att läsa 100 böcker, och läste ut just 100. Tog dock som sagt ett år... Och det lär inte hända igen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du läser förmodligen både tjockare böcker och har mer att göra än mig ;)

   Radera
 3. Skulle du kunna skriva alla roliga ungdomsförfattare som kommer till bokmässan och var de finns och vilka du tänkt besöka och ställa frågor till? :) Jag har försökt hitta listor på alla författare men inte hittat... Kan man köpa böcker och få signering i montrarna och på barnens torg? För barnens torg är väl också för ungdomar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästan alla författare kommer till Bokmässan! :D Det finns scenprogram & monter program på Bokmässans hemsida :)

   Jag tror alla får gå till Barnens torg, fast jag vet inte...

   Radera
 4. Hejsan, är en elva- årig tjej som älskar att läsa böcker! Man kan säga att jag är en alläsare! Från Juni till idag har jag läst 179 böcker och mer kommer det att bli! Jag har en bokblogg men jag kan ge adressen en annan gång. Älskar din blogg och det var den som inspirerade mig att starta en bokblogg! Tack.

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.