12 augusti 2012

Nytt format på böcker: Excess

Färgglada :)
När jag kom hem från skrivarlägret så hade jag fått fyra böcker med formatet Excess. Det är ett ganska nytt format på böcker

Jag trodde jag skulle få "Min kamp 1" av Karl Ove Knausgård, men jag fick både ettan, tvåan, trean och fyran. Min kamp är en självbiografisk bok som kommer komma i 6 delar.

Böckerna var så söta och färgglada och till så fick jag ett skyddsfodral i skinn och bokmärken för Excessböcker. Det är lite svårt att förklara så man förstår nog bättre av att titta på de här bilderna:
Excess.nu nytt bokformat
Här ser man storleken på dem
Bokmärkena sätter man fast så här.
Fodralet
Fodralet med bokmärkena på....

4 kommentarer:

 1. Excessformatet är riktigt bra :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte börjat läsa dem än, med det verkar bra! :)

   Radera
 2. Jag tycker att de är alldeles för små! Kände och klämde på dem i Holland 2010... De har ju inte gjort succé här än, men vem vet? Personligen har jag svårt att se hur folk skulle betala runt en hundring för dem (för de är ju inte bara små utan dyra oxå!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde inte de var så gamla, jag trodde de hade kommit i år ungefär...

   Men de är ju oftast billigare än inbundna böcker :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.