9 augusti 2012

För ett år sen

Jag satt och kollade igenom mitt gamla arkiv från ett år sen, och jag märkte hur mycket jag har förändrat i hur jag skriver. Här är en text från ett år sen ungefär:


5 augusti 2011
Min bokhylla - Del 1

Jag tänkte skriva en mening elr nåt om varje bok i min bokhylla. Fast vissa är gamla typ "Än lever Emil i Lönneberga" ^^, Det blir nog typ 4-5 delar för jag orkar inte göra alla på en gång...
Jag är en "ordningsam typ" som sorterar min böcker i färgordning XD. Fast jag har inte så många böcker i min bokhylla fast jag älskar att läsa för jag lånar nästan bara böcker på bibblan<33 p="p">

Om du vill läsa hela inlägget så finns det här

Innan skrev jag massa smileys och inte så seriöst som nu. Vilken stil tycker du är bäst?


Jag hittade den här bilden på bloggen också, hahahaa jag skulle aldrig lägga ut en sån bild nu...

8 kommentarer:

 1. Jag tycker att ditt skrivsätt har förändrats till det bättre. Jag själv tycker att det är mycket behagligare att läsa bloggar som inte använder sig av en massa onödiga förkortningar och smilies överallt.
  Fortsätt som du gör nu! :)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar nog den stil du skriver med nu mer. Jag tror nog att jag skulle tycka att det var ganska segt att läsa en massa smuleys och sånt ;)

  P.S Jag var ABSOLUT tvungen att skriva den där smileyn XD

  SvaraRadera
 3. Det du skriver nu är bättre :) Det är alltid kul att kolla sitt gamla arkiv ;D

  SvaraRadera
 4. Gillar mer hur du skriver nu :) Gillar inte att läsa bloggar smileys eller förkortningar ;)

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.