16 augusti 2012

"Delirium"

av Lauren Oliver.

Förlag: Bonnier Carlsen
Sidor: 465 sidor
Ålder: 12+

Handling: När man fyller arton botas man mot att kunna bli kär och känna psykisk smärta för sin egen säkerhet. Lena ska behandlas om någon månad och hon längtar! Men så träffar hon Alex och han berättar saker som får Lena att tänka om...

Omdöme: Jag kan börja med att säga att jag tycker omslaget är väldigt fint!

Jag tycker det är svårt att säga vad som är bra med denna bok, jag gillar den mycket, den har en rolig idé, är lagom sorglig och romantisk, men jag vet inte vad som "utmärker" den... Men den är bra!!

Betyg:

6 kommentarer:

 1. Kul, jag läste just ut den här idag också! (:

  SvaraRadera
 2. Svar: Tack så mycket =)

  Jag har gjort hörnen i Photoshop. Har en mall där som jag sparat så det går fort att klistra in bilden under för varje I min brevlåda inlägg ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej :)

   Jag använder bara Gimp och jag vet inte hur man gör mallar där ;)

   Radera
  2. Gör bara en rektangel med rundade hörn, där du sedan markerar området runt rektangeln och färglägger vitt i ett nytt lager.
   Sedan lägger du bilden du vill ha under de vita lagret.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.