29 augusti 2012

Bra dag.

Jag har gjort mycket bokgrejs idag, började med att ta skolfoto med Biblioteksrådet vi har i min skola, som jag är med i.

Efter skolan åkte jag till bibblan för att gå på bokcirkel, det var extra kul idag. Vi pratade lite allmänt om böcker och bestämde vilken bok vi ska ha till nästa gång. I biblioteket hade de en hylla med böcker de sålde för 5 kr och jag hittade "Svenne" av Per Nilsson. Jag tror inte jag har läst något av Per innan, men jag har velat läsa något av honom.

När jag hade kom hem hade jag fått ett paket från Gilla böcker, det var böckerna "Önska bort, önska nytt" och "Blink, blink med stjärnan" båda skrivna av Ingrid Olsson och "Het" av massor av författare jag gillar. Jag har velat läsa alla dem böckerna men jag visste inte att jag skulle få dem, så jag blev jätteglad!

2 kommentarer:

  1. Kul med en bra dag och en massa bra böcker :D När kommer vi att få veta vilken veckans bokbloggare är?

    SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.