23 juni 2012

BOKBLOPPIS!

Jag har fixat en bokbloppis (bloppis="loppis" på en blogg). Jag säljer fyra böcker till att börja med och så kommer det en del två med fyra till. Det är barnböcker, ungdomsböcker och en vuxenbok som kommer komma upp.

Om du är säker på att köpa så mejla mig på bokugglan@hotmail.se Först till kvarn och om ingen är intresserad så går det lätt att pruta... Jag kommer uppdatera inlägget om något säljs så du kan mejla mig tills det står sålt på allt. Betalning sker till mitt bankkonto som ni får när ni mejlar. Om du vill se bättre bilder så kan du mejla så skickar jag mer detaljrika.


"Jellicoe road" av Melina Marchetta. Handlingen finns här. Jag köpte först ett ex och sen fick jag en till för jag ska på skrivarläger i sommar. Detta exet har jag inte ens öppnat så det är väldigt fint skick och som ny kostar den 159-183 kr. 90 kr+33 kr i porto SÅLD!

"Det sjunde tornet - Ovanför slöjan" av Garth Nix. Handlingen. Jag har aldrig läst den och jag kommer tyvärr inte göra det, så jag säljer den pga det. I fint skick. 20 kr+22 kr i porto.

"Vingmuttern, min allra bästa vän" av Viveca Lärn. Handlingen. Läst den, men i fint skick. 20 kr+22 kr i porto.

"Eddie och Johanna" av Viveca Lärn. Handlingen. Lite små repor på omslaget men det är inget man tänker på. 15 kr+22 kr i porto

Uppdatering: Nu kan du pruta på böckerna som inte är sålda! Jag vill bara bli av med dem och här är del två med en bok kvar.

6 kommentarer:

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.