19 april 2012

Jönköpingsposten

Jag är med i JP idag :) Här är en bild, men det kommer bättre bilder när jag kommit hem frän skolan ;)

10 kommentarer:

 1. Kul! Och vilken fin bild på dig och en massa böcker! Jag ska gå till biblo i eftermiddag, och då ska jag kolla om dom har JP.

  SvaraRadera
 2. Oj, nu har du varit med i två tidningar sen jag började följa dig...väldigt avundsjuk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaa aa fast det är de enda jag varit med i ;) Och det är för att jag blev nominerad till Årets boktipsare som jag varit med så det är inte bara om bloggen :)

   Radera
 3. Fin bild på dig med alla böcker, vad söt du är! :D<3

  SvaraRadera
 4. Jag läste om dej i JP idag. Du är ju helt fantastisk som kan läsa så mycket böcker. Jag önskar att jag kunde vara lik dej något!! När jag var ung läste jag mycket också, men eftersom jag blev tvungen att operera mej i huvudet för snart 25 år sedan så blev det inte så lätt att läsa mycket på en gång. Jag köper böcker och börjar läsa i dem men sen blir de lätt liggande och så börjar jag i en ny istället. Jag håller i alla fall på och läser en bok nu som heter "Ögonblick som förändrar livet" av Annika Östberg. Den är mycket intressant och handlar om en svensk kvinna som fick sitta i fängelse länge i USA, innan hon kom till Sverige för något år sedan.
  Jag önskar dej lycka till i fortsättningen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, eller vad jag ska säga..!

   Jobbigt att inte kunna läsa när man tycker om det!! :(

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.