18 mars 2012

Talbok?! :)

Jag kom på att det finns talböcker, då kan jag minska min "Läs-lista" snabbare. Jag kan ju lyssna på talböcker när jag städar eller andra saker när man inte koncentrerar sig ;) Så jag undrar om det är någon som vet en bra "börja lyssna-bok"? Helst en ungdomsbok ;)

11 kommentarer:

 1. Guldkompassen av Philip Pullman kan man lyssna på istället för att läsa dem. Lena Nyman läser dem jättebra:-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :) Jag har faktiskt inte läst den så det kan jag ju göra! :D

   Radera
 2. Det där är komplicerat. Nästan alla talböcker som finns är deckare! Det är väldigt få ungdomsböcker som finns som talböcker, tyvärr. Men du kan ju kolla på www.elib.se. Med hjälp av ett vanligt lånekort kan du låna talböcker därifrån (dock måste du vara online för att kunna lyssna).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aa, det var så jag tänkte låna :) Jag får leta ;)

   Radera
  2. Hoppas att du hittar några bra böcker :) Det finns ju en del i alla fall.

   Radera
 3. Om man vill vänja sig vid själva talboks-konceptet så kan det vara bra att testa en man redan läst och gillat först. Men annars är det nog bara att ta någon som verkar bra, prova sig fram - som med vanliga böcker :)

  SvaraRadera
 4. Jag har lyssnat på systrar i jeans jättemånga gånger, sjukt bra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har jag heller inte läst så det kan jag ju göra...! :D

   Radera
  2. dom böckerna är seriöst mega jätte bra!lyssna eller läs dom! Annars kan du lyssna på Isprinssesan, den är en vuxen deckare män ändå asbra!!

   Radera
  3. Jag får lyssna på dem då ;)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.