28 februari 2012

Årets boktipsare 2011- Del 3

Sara Ohlsson, närmast
Här kommer sista delen, det handlar om vad vi gjorde.

Först fikade vi på Bonnier och fick reda om hur allt skulle gå till, där träffade jag också Matilda och Hanna och Elin. De höll på att göra om på Bonnier, så de hade rensat massor av bokhyllor. Så det var ett stort bord där man fick välja böcker (Jag skrev om vilka böcker jag tog här). Sen gick vi på rundvandring, först var vi på Bonnier Carlsen, där gör de barn och ungdomsböcker. Där var det färgglatt och massa böcker. Sen gick vi till Albert Bonnier förlag. Det gjordes någon gång på 1800-talet, så där var det stora porträtt på gamla författare och sånt.
Sen gick vi till Kulturhuset och började prisutdelningen. Där träffade jag Lina Forss, Elin Ek, Johan Unenge, Nina Hemmingsson, Sara Ohlsson, bokbloggare och folk som jobbar på olika förlag, som jag har haft lite kontakt med... ;)
Tyvärr har jag inga bilder från rundvandringen men från prisutdelningen kommer här:

Elin Ek 

Alla nominerade

Efteråt när vi åt 
Vinnaren
 Föresten vill ni ha en film (dåligt filmad...!)? :)

6 kommentarer:

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.