25 augusti 2011

Sommaren jag blev vacker

"Sommaren jag blev vacker" av Jenny Han:

Belly har varje sommar åkt till sitt landställe för att träffa sina barndomsvänner, Jeremiah och Conrad. Belly har alltid varit kär i Conrad. Men nu har hon ju kommit över honom! Eller...? När sommaren börjar ta slut och hon fattar hur allt ligger till berättar hon allt till de andra. Men det visar sig att hon har missuppfattat ALLT!

"Sommaren jag blev vacker" är väldigt bra skriven och man känner igen sig. Vartannat kapitel är från när hon var 6-14 år. Jag har beställt del 2 i serien, "Ingen sommar utan dig", så den kommer jag också lägga ut en recension på.

Jag har ju skrivit ganska många gånger nu om Blondinbellas bok... Men nu vet jag iaf att den kommer heta "Isabellas hemligheter" och kommer ut i början av 2012 :)


4 kommentarer:

 1. Jag tycker att både Sommaren jag blev vacker, Ingen sommar utan dig och sista boken i serien Sommar för alltid är jätte bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara läst ettan än så länge, men jag vill gärna läsa de andra :)

   Radera
 2. jag har läst Sommaren jag blev vacker och Ingen sommar utan dig och tycker att de är jätte bra.

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.