19 juli 2011

Tema: Självkänsla

Tänkte börja med tematisdag och sluta med Fredagssidan (för den är så jobbig...). Varje tisdag ska jag skriva om två böcker med samma tema typ deckare, humor, fantasy, fakta osv.

Tema: Självkänsla


"Du äger!" av Mia Törnblom
"Du äger!" är nästan som en faktabok elr nåt.  Mia skriver böcker för vuxna om självkänsla och självförtroende. Boken är bra men lite svår att förstå ibland. Men den är en bra bas att läsa innan nästa bok!!! Jag tror faktiskt att man får bättre självkänsla om man  gör som det står i boken.


"Egoboost-Blondinbellas överlevnadsguide för unga tjejer" av Isabella Löwengrip (Blondinbella)
Denna boken är roligare och intressantare än Du äger men det var bra att läsa den andra boken innan. Isabella är helt annorlunda en jag trodde hon skulle vara (fast jag inte läser hennes blogg så hade jag en bild på hur jag trodde hon var). Detta är faktiskt en av de bästa "faktaböckerna jag läst!!!


Har du en bokblogg och är 10-20 år så skriv en länk i en kommentar. För jag ska länka de 10 bästa bokbloggarna!

8 kommentarer:

 1. Har du läst hungerspelen? Dem är bäst, när du har läst dem får du gärna skriva om dem ;)
  P.s Jättebra blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst hungerspelen (första delen) för jättelänge sen... Men jag ska läsa om den till filmen kommer, så då kommer det upp på bloggen! :)

   Radera
 2. Kolla gärna in min blogg!
  Jätte fin blogg du har!

  SvaraRadera
 3. Boklivet.blogspot.se

  SvaraRadera
 4. Du skrev att du ville ha in namn på bokbloggar, min blogg är Boklivet.blogspot.se

  SvaraRadera
 5. Hej, du ville ju ha in namn på bokbloggar, min är boklivet.blogspot.se.

  SvaraRadera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.