17 februari 2014

Besöksrekord och recensionsprat

Igår vet jag inte vad som hände men jag fick nytt besöksrekord. Kul! Det var första gången som det gick mycket uppåt utan något speciellt. Det brukar bara hända om jag har tävling, blir länkad eller är med i någon tidning. Jag använder Googles statistiksida Analyctics och där kan man bland annat se hur läsarna hittar hit eller från vilket land och stad. Där brukar jag titta extra noga om det är mer besökare än vanligt för att se varifrån, och igår var det verkligen inget speciellt. Verkade vara många från Google men inget speciellt som det var sökt på.

Jag hade velat göra en recension idag men jag har ingen bok att recensera (Kanske är lika bra, jag borde plugga till ett prov imorgon.). Jag har läst färre böcker nu på senaste tiden och så är det många som recenseras till Jönköpingsposten. Jag tror det kommer en recension där imorgon förresten, eller på onsdag.

4 kommentarer:

  1. Kul med besöksrekord! :) Hur mycket var det då? Är nyfiken på hur många sidvisningar "större" bloggar har :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag brukar inte kalla min blogg större för det är så stor skillnad till de riktigt stora bloggarna som har hundratusentals läsare men jag har rekord på 200 besökare per dag. Vilket inte är jättemycket mer än vad jag har en vanlig dag.

      Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.