17 april 2013

Fyra bokrelaterade filmnyheter

 • Den största nyheten tycker jag är att boken Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren ska bli film! Den skulle ha blivit film innan, men det ändrades men nu har Benny, från ABBA, köpt rättigheterna till sitt filmbolag.
 • Miss Peregrines hem för besynnerliga barn av Ransom Riggs ska bli film av Tim Burton! Jag har fortfarande inte läst den, men jag tror det kommer passa jättebra med Tim Burton som regissör. Men jag tror inte allt är bestämt. 
 • Jonathan Troppers bok Sju jävligt långa dagar ska filmas in i sommar, det finns en lista här vilka skådespelare som ska vara med. Jag kände inte igen så många, men jag har inte så bra koll på skådespelare. Filmen kommer ha den engelska boktiteln This Is Where I Leave You. 
 • Jellicoe road av Melina Marchetta ska också bli film, det har varit bestämt ganska länge, men jag vet inte så mycket om det.

2 kommentarer:

 1. Är boken bra som är med på bilden? Några som jag känner har läst den :) Hur många böcker finns det av den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är jättebra! Det finns två delar, Cirkeln och Eld. Den sista delen, Nyckeln, kommer i höst.

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.