5 mars 2013

BOKBLOGGSSKOLAN: Twitter

Twitter-fågeln jag redigerat lite till bloggen.
Twitter lever verkligen miljontals boknördar, och väldigt många bokbloggare. Bli medlem, skriv en bra beskrivning av dig och börja följa andra personer. Vissa av dem kommer då följa tillbaka och när du börjar skriva får du retweets, och fler och fler följer. Du kommer inte få 100-tals följare på en dag (om du inte är känd...).

På Twitter kan man bli kompis med andra bokbloggare och bokbloggare är ofta väldigt snälla med länkar på sina bloggar, så då kan man få nya läsare därifrån. Man kan också göra tweets när man har gjort ett nytt inlägg så får man läsare.

Jag heter @bokugglan på Twitter, och är tyvärr inte så aktiv som jag var innan men jag börjar bli aktivare och aktivare. Om du vill följa årets bloggambassadörer kan du subscriba denna listan. Då ser du allt vad vi har skrivit på Twitter.

6 kommentarer:

 1. Fick ditt första inlägg fler sidovisningar efter att du hade lagt upp inlägget om att din blogg fyllde fyra år??? :)

  SvaraRadera
 2. Jag har idag köpt 3 böcker av författaren Marian Keyes! :) Jag hittade inte första boken, tyvärr :( Vattenmelonen! Tror du att dem böckerna är bra? :) Vet inte hur många böcker det är.. Du kanske kan läsa dem, om du vill!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet knappt vad dem handlar om, men de är ganska populära så de är nog bra. :)

   Radera
  2. Vattenmelonen är jättebra :) I princip så är alla Marians böcker bra :)

   Radera

Har du en bok som du tycker jag måste läsa? Eller tycker du jag borde skriva fler recensioner? Eller vill du bara säga Hej?
Kommentera!

Jag svarar på alla kommentarer, men inte på din ev. blogg utan i inlägget du kommenterar. För att komma ihåg och att läsa svaren kan du klicka i "Avisera mig", så får du ett mejl när jag har svarat.